Υλικά
- Ένα κομμάτι καρπούζι, χωρίς σπόρους
- 200 γρ. φέτα
- 200 γρ. ραπανάκια, κομμένα σε φέτες
- 1/2 αγγούρι, σε κύβους
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 κ. σ. μελάσα ρόδι
- Το χυμό ενός λεμονιού
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ .γλ. κύμινο, καβουρδισμένο
Εκτέλεση
- Κόψτε το καρπούζι σε μικρούς κύβους.
- Βάλτε σε ένα μπολ τις μπουκιές καρπουζιού και προσθέστε τα ραπανάκια, το αγγούρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Ανακατέψτε τη μελάσα με το χυμό λεμονιού, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το κύμινο και περιχύστε τη σαλάτα.
- Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.