Υλικά

  • Ένα κομμάτι καρπούζι, χωρίς σπόρους
  • 200 γρ. φέτα
  • 200 γρ. ραπανάκια, κομμένα σε φέτες
  • 1/2 αγγούρι, σε κύβους
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 κ. σ. μελάσα ρόδι
  • Το χυμό ενός λεμονιού
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ .γλ. κύμινο, καβουρδισμένο

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το καρπούζι σε μικρούς κύβους.
  2. Βάλτε σε ένα μπολ τις μπουκιές καρπουζιού και προσθέστε τα ραπανάκια, το αγγούρι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  3. Ανακατέψτε τη μελάσα με το χυμό λεμονιού, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το κύμινο και περιχύστε τη σαλάτα.
  4. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.