Το λογιστικό γραφείο freetax είναι ένα ξεχωριστό λογιστικό γραφείο, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Στελεχομένο με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται αποκλειστικά από λογιστές, εκτός από το ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών εργασιών, παρέχει ηλεκτρονικές διευκολύνσεις μόνο για τους πελάτες του γραφείου, με τις οποίες εξασφαλίζουμε την άριστη και ακέραιη εξυπηρέτηση σας.

Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε απο τα υπόλοιπα λογιστικά γραφεία, είναι ο έξυπνος τρόπος διαχείρισης των βιβλίων σας, οι αυτόματες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας μέσω του freetax.gr, καθώς και η ικανότητα μας να παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ένα απο εσάς.

Μαζί μας μπορείτε να κάνετε έναρξη επιχείρησης, μισθοδοσία, παρακολούθηση Φ.Π.Α., δηλώσεις, , εργασιακά και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ οι εξειδικευμένοι λογιστές μας αναλαμβάνουν και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, κτηματολόγιο και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν.

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού με έναν εξειδικευμένο λογιστή μας, και θα σας ενημερώσει σχετικά με τις υπηρεσίες μας και την τεράστια διαφορά μας με οποιοδήποτε άλλο λογιστικό γραφείο και να έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν. Μπείτε σε μια νέα εποχή.

Δηλώσεις ιδιωτών

Η μια και μοναδική φορολογική υποχρέωση, σχεδόν όλων των Ελλήνων πολιτών, είναι η ετήσια δήλωση φορολογίας.

Για την φορολογική σας δήλωση μπορούμε να σας προσφέρουμε:

• Ηλεκτρονική Υποβολή της δήλωσής σας στο σύστημα TAXIS.
• Εκτύπωση του Εκκαθαριστικού σας σημειώματος και αποθήκευση στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Απο εκεί μπορείτε να το εκτυπώσετε οποιαδήποτε στιγμή.
• Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητη η διεκπεραίωση σχετικών υποθέσεών σας στην αρμόδια ΔΟΥ (για παράδειγμα υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων προηγουμένων ετών), αναλαμβάνουμε και την εν’ λόγω διεργασία.
• Υποβολή εντύπων Ε9 (για την αλλαγή των περιουσιακών σας στοιχείων μέσα στο προηγούμενο έτος και Ε2 (για όσους εισπράττουν ενοίκια) και αποθήκευση των εντύπων σε ηλεκτρονική μορφή στο online σύστημα του freetax.gr
• Συμβουλή για τον ιδανικότερο τρόπο χειρισμού θεμάτων τεκμηρίων και πόθεν έσχες για την αποφυγή επιβαρύνσεώς σας από πρόσθετους φόρους και πρόστιμα.
• Λογαριασμό στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
• Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Προσοχή

«Μια δήλωση ιδιώτη συνήθως είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, όμως πολλές φορές γίνονται λάθη, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα με αποτέλεσμα να πληρώνετε πρόστιμα, που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει, εάν είχατε αναθέσει όλη την διαδικασία στους εξειδικευμένους λογιστές του λογιστικού γραφείου freetax.gr»

– Η φορολογική δήλωση ιδιωτών είναι από τις πιο οικονομικές υπηρεσίες μας. Ρωτήστε πως μπορούμε να ετοιμάσουμε και την δική σας.


Τήρηση βιβλίων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι τήρησης βιβλίων όμως ο πιο σημαντικός τρόπος είναι αυτός που βοηθάει στην ανάπτυξη της επιχείρησης και στην μείωση των εξόδων της.

Για την τήρηση των βιβλίων της επιχείρησης σας μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Πλήρως Μηχανογραφημένη τήρηση βιβλίων Β’ και Γ’ κατηγορίας (χειρόγραφη τήρηση γίνεται κατ’ εξαίρεση και μόνο όταν το επιβάλλουν οι ανάγκες της επιχείρησής σας).
• Η ενημέρωση των βιβλίων γίνεται αποκλειστικά στον χώρο μας. Διαθέτουμε εργαζόμενο που ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα των εξωτερικών εργασιών, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποσπαστείτε από την εργασία σας.
• Επανέλεγχος των καταχωρημένων τιμολογίων για την απόλυτη ακρίβεια των λογιστικών αποτελεσμάτων.
• Υποβολή προσωρινών και οριστικής δήλωσης ΦΜΥ.
• Ηλεκτρονική υποβολή και πληρωμή δήλωσης ΦΠΑ μέσω του συστήματος TAXIS και e-banking.
• Συγκεντρωτικές καταστάσεις τιμολογίων.
• Παρακολούθηση και έγκαιρη πληρωμή του ΙΚΑ.
• Λογαριασμό στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
• Διάθεση όλων των αποδείξεων πληρωμής και των δηλώσεων, μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε απο τον χώρο σας με ένα κλίκ.
• Επίλυση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, συμβιβασμοί και γενικότερα όλες οι εξωτερικές εργασίες που εκκρεμούν από το παρελθόν ή προκύπτουν στην πορεία.
• Μετασχηματισμοί / συγχωνεύσεις.
• Λογιστικά αποτελέσματα, ισολογισμοί, reports, προβλέψεις.
• Χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση των χρηματοοικονομικών σας μεγεθών και την ελαχιστοποίηση των φόρων.

Προσοχή

«Λάθη στην τήρηση των βιβλίων σημαίνει τσουχτερά πρόστιμα και αρκετά προβλήματα. Χρειάζεστε την αξιοπιστία του λογιστικού γραφείου freetax.gr για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις».

Υπάρχουν 2 τρόποι τήρησης βιβλίων. Ο κοινός και ο δικός μας. Έξυπνη τήρηση βιβλίων με επίκέντρο το καλό της επιχείρησης σας θα βρείτε μόνο μαζί μας.

Επικοινωνία

Αθ. Μπαλαγιάννης – Αθ. Τσολάκης Ο.Ε.
Θωμά οικονομού 4-6, 11525
Ν.Ψυχικό
Τηλέφωνο: +30 210 6713169
Φάξ: +30 210 6713226
Κινητό: +30 698 1355602
Κινητό: +30 693 4441188

Site: http://freetax.gr