Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται για όγδοη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο, την ώρα που τραγουδούσε.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή, είναι πάρα πολύ σημαντικό και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν, οι θεράποντες, πότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να κάνει τα απαραίτητα», είπε ο Γεώργιος Ορφανίδης, διευθυντής Νευροχειρουργικής Ιατρικού Αθηνών, μιλώντας στο Live News για την πορεία της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή, έχει μεγάλη αισιοδοξία και εφόσον σταθεροποιηθεί πλήρως ιατρικά από την ομάδα που την παρακολουθεί. Η επόμενη φάση θα είναι η αποκατάσταση, αν εξελιχθούν ομαλά όπως αναφέρονται», πρόσθεσε.

Η Μαρινέλλα διατηρεί την επαφή με το περιβάλλον και αναγνωρίζει τους θεράποντες γιατρούς και την κόρη της και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί σε κανένα σημείο της νοσηλείας της.

«Έχουν περάσει τα κρίσιμα 24ώρα, έχει περάσει μία εβδομάδα, είμαστε πολύ αισιόδοξοι για να πάμε στο επόμενο στάδιο» υπογράμμισε ο κ. Ορφανίδης.