To ANT1+ έρχεται δυναμικά τον Οκτώβριο, με live μεταδόσεις από τα μεγαλύτερα event του WWE, τις κορυφαίες διοργανώσεις από το κανάλι Fight Network, και ανανεώνει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία με το ΖΜΑΚ.

Το πολυαναμενόμενο WWE Bad Bloοd, έρχεται σε ζωντανή μετάδοση από την State Farm Arena της Ατλάντα, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στη 01:00 τα ξημερώματα. Το Bad Blood επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, όπου ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής του WWE Cody Rhodes, θα συνεργαστεί με τον πρώην αντίπαλο Roman Reigns, για έναν αγώνα εναντίον της «Bloodline».

Ταυτόχρονα, οι CM Punk και Drew McIntyre, θα κοντραριστούν στον εμβληματικό αγώνα Hell in a Cell, που έχει τις ρίζες του στην αρχική έκδοση του event. Το NXT Halloween Havoc, θα είναι το έναυσμα για ένα διήμερο «τρομακτικής» διασκέδασης για το Halloween, την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, στις 02:00 τα ξημερώματα. Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το Giant Center της Πενσιλβάνια, όπου θα φιλοξενηθούν super stars, όπως οι Ethan Page, Roxanne Perez, Trick Williams, Oba Femi, Wes Lee και Shawn Spears.

Το μεγαλύτερο κανάλι μαχητικών σπορ, το Fight Network, που μεταδίδεται αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+, φέρνει στους δέκτες μας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00, το live GLORY 96 (Prelims & Finals), δηλαδή τους ημιτελικούς και τελικούς, όπου θα κριθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing στη κατηγορία βαρέων βαρών, με μεγάλα φαβορί τους Chico Kwasi και Tyjani Beztati.

Λίγες μέρες αργότερα, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 18:00, θα μεταδοθεί live το KSW 99. Στο διεθνές event του ΜΜΑ που θα γίνει στην Οστράβα της Τσεχίας, λαμβάνουν μέρος αθλητές όλων των κατηγοριών από την Ανατολική Ευρώπη.

Επίσης, το ANT1+ ανανεώνει τη συνεργασία του με το ZMAK, φέρνοντας για δεύτερη χρονιά στην πλατφόρμα του το συναρπαστικό ελληνικό show pro-wrestling. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου, με το πρώτο επεισόδιο από τα συνολικά 18, που θα προβληθούν φέτος.

Το ZMAK, το οποίο ιδρύθηκε από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, έχει γίνει συνώνυμο της ψυχαγωγίας και της δυναμικής σεναριακής πάλης στην Ελλάδα, όπου με φρέσκες ιδέες και μοναδικές μάχες, το promotion προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία που επαναπροσδιορίζει τη σχέση του Έλληνα θεατή με το επαγγελματικό wrestling.

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.