Μετά τη δημόσια αντιπαράθεση με αφορμή το αντίτιμο του εισιτηρίου για τη συναυλία στα Τέμπη, φαίνεται ότι οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας, ρίχνουν τους τόνους και στέλνουν μήνυμα ενότητας.

Την αρχή έκανε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών και θείος ενός ακόμη θύματος, που με ανάρτησή του, έστειλε μήνυμα στους καλλιτέχνες να βάλουν όσο πιο πολύ δύναμη μπορούν στη φωνή τους για να ακουστεί ως τον ουρανό.

Τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της Μάρθη στο δυστύχημα, που με ανάρτησή της τονίζει: «Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό».

Η ανάρτηση της Μαρία Καρυστιανού

«Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό. Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους. Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».

Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα…Πονάμε το ίδιο.Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους. Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα.Όλοι. Όλες.

Posted by Maria Karystianou on Friday, October 4, 2024

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει, δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση» γράφει ο Νίκος Πλακιάς.

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό . Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία ⭐️⭐️⭐️θα εμφανιστούν Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν 😢😢😢 Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», τόνισε.