H Άννα Βίσση δε φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές στα μαλλιά της. Την έχουμε δει με όλα τα χρώματα, τα μήκη και τα κουρέματα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να είναι ο αγαπημένος μας θηλυκός χαμαιλέοντας.

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι η Άννα Βίσση τολμά να κάνει αλλαγές. Το θέμα είναι πως τις υποστηρίζει. Αυτή τη φορά όμως, όχι απλά υποστηρίζει το καινούριο της hair look, αλλά είναι το ωραιότερο κούρεμα με το οποίο την έχουμε δει ποτέ, καθώς και κολακεύει το πρόσωπό της και δείχνει νεότερη.

Αυτή την περίοδο, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ωστόσο βρήκε χρόνο ανάμεσα στις πρόβες της για να αφεθεί στα χέρια του βοηθού του κομμωτή της -καθώς ο ίδιος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη- και να αποκτήσει ένα φρέσκο, νεανικό και πολύ μοντέρνο haircut με layers και αφέλειες.

Ο κομμωτής της τσέκαρε τη διαδικασία του κουρέματος μέσω βιντεοκλήσης και όλο το γεγονός το είδαμε μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα μαλλιά της απέκτησαν όγκο, κίνηση, έντονο φιλάρισμα και ανάλαφρες σέξι αφέλειες που την κολακεύουν πολύ.