Η οικογένεια της Sunset Collection με την σαμπάνια Cattier και το Ασσύρτικο ΠΟΠ Σαντορίνης DASCALi βρέθηκαν στην Σαντορίνη στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου όπου διοργανώθηκε από την UNESCO ένα διεθνές επιστημονικό συμπόσιο με θέμα «Η κληρονομιά και η αξιοποίηση των αμπελοοινικών περιοχών». Τα δύο προϊόντα της Sunset Collection ήταν από τους βασικούς χορηγούς του Συμποσίου.

H θεματολογία περιλάμβανε τους τρόπους αξιοποίησης της κληρονομιάς των αμπελοοινικών περιοχών, τους φορείς δημιουργίας τους και τους κανονισμούς που τους διέπουν, την τουριστική αξιοποίηση και ανάδειξη των αμπελουργικών παραδόσεων, τη σχέση τουρισμού και οινοτουρισμού καθώς και τη χρησιμότητα της προόδου στον επιστημονικό και τεχνικό τομέα για την αξιοποίηση των εν λόγω περιοχών.

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν το νέο μέλος της οικογένειας της Sunset Collection, το Ασσύρτικο ΠΟΠ Σαντορίνης DASCALi. Πρόκειται για ένα 100% Ασσύρτικο ΠΟΠ Σαντορίνης από τα ιδιόκτητα αμπελοτόπια των ανθρώπων της SunsetCollection. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώθηκε με ένα άψογο foodpairing το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν πανακόντα με σιρόπι από Βισσάντο Σαντορίνης συνδυασμένο με Σαμπάνια Cattier Glamour Sec demi sweet και Σαμπάνια Cattier Glamour Rose Sec demi sweet.  Πρόκειται για 2 ετικέτες οι οποίες ταιριάζουν άρτια με το εν λόγω επιδόρπιο.

Οι σαμπάνιες του ΟίκουCattier διακρίνονται από μια ανεπανάληπτη φρεσκάδα, φρουτώδεις χαρακτηριστικά και μια μοναδική απαλότητα. Πέραν δε αυτής της απαράμιλλης ποιότητας, ο Οίκος Cattierδιαθέτει 18 ξεχωριστές ετικέτες οι οποίες ξεχωρίζουν για τη φινέτσα των φιαλών τους.

Η Cattier ξεχωρίζει στην Ελληνική αγορά καθώς ξαναέβαλε τη σαμπάνια στις συνήθειες των ευζωιστών αλλά και γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο -λόγω της ποικιλίας των ετικετών της- να αναδεικνύει τον γαστρονομικό ρόλο της σαμπάνιας, ξεφεύγοντας από το κλισέ της επιλογής σε πάσης φύσης εορτασμούς ή ως ένα κλασσικό aperitif.

Η σαμπάνια Cattier, είναι μια σαμπάνια γαστρονομίας. Είναι η τέχνη του κρασιού σε ένα μπουκάλι σαμπάνιας καθώς απολαμβάνεται και με το φαγητό.