Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία ενός 28χρονου από δύο του ξαδέρφια τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κυψέλη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Mega, τα δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, έχουν στριμώξει τον 28χρονο ξάδερφο τους στον πεζόδρομο στην οδό Χανίων και, έχοντας σουγιάδες, τον χτυπούν με μανία σε όλο του το κορμί.

Το θύμα προσπαθεί να γλιτώσει, τους σπρώχνει με το χέρι του για να αποφύγει τα χτυπήματα αλλά μάταια. Δύο από τα τραύματά του σε λαιμό και κοιλιά είναι μοιραία.

Αιμόφυρτος ο 28χρονος τρέχει προς την Πατησίων για να ζητήσει βοήθεια και όταν κατάφερε να γλιτώσει από τα ξαδέρφια του, ειδοποίησε μόνος του με το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ για να έρθει να τον παραλάβει. Όμως, ήταν ήδη πολύ αργά.

«Ήταν μες στη λίμνη αίματος το παιδί, κάτω πεσμένο. Είχε τις αισθήσεις του. Στο τηλέφωνο μιλούσε εκείνη την ώρα στο ΕΚΑΒ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι νεαροί δράστες τράπηκαν σε φυγή και πέταξαν τους σουγιάδες μέσα σε ένα χαλασμένο ψυγείο που ήταν δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Λίγη ώρα αργότερα τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης παραδόθηκαν και ομολόγησαν, παρουσία και των γονιών τους.

Γιατί αποφάσισαν να εκδικηθούν τον ξάδελφό τους 12 χρόνια μετά τη φερόμενη κακοποίησή τους

Μοναδικό ερώτημα για την Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News, είναι γιατί τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να εκδικηθούν για τη σεξουαλική κακοποίηση που ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν από τον ξάδελφό τους, όταν οι ίδιοι ήταν 5 και 7 ετών, 12 χρόνια μετά το γεγονός.

Η αρχική απάντηση που φέρεται να δόθηκε από τους ίδιους στις Αρχές είναι πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 28χρονος ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία. Μεταξύ τους, μέχρι τότε δεν υπήρχε επαφή. Όπως αναφέρει ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης: «αυτό που ελέγχει η Αστυνομία είναι αν υπήρχε το συστατικό της ψυχικής ορμής ή είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία».

Ο ίδιος συνέχισε «Τον πήραν τηλέφωνο, του είπαν έλα να συναντηθούμε» και όταν βρέθηκαν «του είπαν “θυμόμαστε τα πάντα που είχαν γίνει τότε, καταλαβαίναμε τι έκανες». Ο 28χρονος ξάδερφός τους, σύμφωνα με την κατάθεσή τους, φέρεται να απάντησε «Αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε, ήμασταν όλοι παιδιά».