Αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη είναι τα δυο αδέλφια τα οποία φέρονται να ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία του 28χρονου συγγενή τους το βράδυ της Δευτέρας, στην Κυψέλη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Κατηγορούμενοι είναι και οι γονείς των νεαρών οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Μια περίπου ώρα αργότερα και ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες του εγκλήματος.

Ο 17χρονος εμφανίζεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος εμφανίστηκε ως συνεργός.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν ενώπιον των αστυνομικών ότι το θύμα, τους κακοποιούσε. Τα δυο αδέλφια παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή ανηλίκων.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη από τα δύο νεαρά ξαδέρφια του. «Τον στριμώχνουν και οι δύο και του επιτίθενται με μπουνιές και κλοτσιές. Τους εκλιπαρεί να σταματήσουν και προσπαθεί να διαφύγει.