Ο Ολυμπιακός είχε ήδη ανεβάσει πέντε παίκτες στην πρώτη ομάδα από την Κ19 και άλλοι πέντε υπέγραψαν τώρα επαγγελματικά συμβόλαιο, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με ανάρτηση στα social media.

Τα αποτελέσματα της ομάδας Κ19 έχουν πείσει τους πάντες στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» ότι γίνεται καλή δουλειά, οπότε είναι ανοιχτός ο δρόμος για την πρώτη ομάδα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, άλλωστε, τόνισε πριν λίγες μέρες ότι οι παίκτες της ομάδας Νέων υπολογίζονται κανονικά και από τον ίδιο και το δείχνει με πράξεις.

Ο Ισπανός προπονητής δεν δίστασε να βάλει κάποιους από τους πιτσιρικάδες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τώρα είναι η ώρα για να ανέβουν κι άλλοι, σιγά-σιγά, στην πρώτη ομάδα.

Μετά τους Χρήστο Μουζακίη, Ισίδωρο Κουτσίδη, Μπάμπη Κωστούλα, Αντώνη Παπακανέλλο και Θεοφάνη Μπακούλα, επαγγελματικά συμβόλαια, όπως γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός, υπέγραψαν και οι Αλέξανδρος Έξαρχος, Πασχάλης Τουφάκης, Βασίλειος Καρκατσάλης, Κωνσταντίνος Πλις και Αλέξανδρος Τζαμαλής.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση των Αφρικανών Αμπντουλατίφ Ταϊγέ Γιουσούφ και Λαμίν Σιλά, οι οποίοι θα αγωνίζονται στην Κ19.