Υπέκυψε στα τραύματά του ο 73χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον ανιψιό του το απόγευμα της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου, μέσα στο σπίτι του στη βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου evima.gr ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε το βράδυ της Τρίτης την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline η αστυνομία συνέλαβε τον φυγά 35χρονο ανιψιό που φέρεται δολοφόνησε μέσα στο σπίτι του τον θείο του με έξι μαχαιριές στο Χωριό Σπαθάρι στο Δήμο Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας. Η αστυνομία τον συνέλαβε στις κοντά στο νεκροταφείο του χωριού . Το βράδυ θα κρατηθεί στο Α.Τ. Μαντουδίου και αύριο θα μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας στην Χαλκίδα.

Ο 35χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πως έγινε το έγκλημα

Ένας 35χρονος που είναι εποχικός πυροσβέστης στο επάγγελμα επιτέθηκε με μαχαίρι για άγνωστο λόγο στον θείο του και τον τραυμάτισε σοβαρά, ο άνδρας περπάτησε μέχρι το καφενείο του χωριού Σπαθάρι για να ζητήσει βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματισμένο άνδρα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χαλκίδας.