Δικαστικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πρώην Playmate Σύλβια Παπαδάκη και του πρώην επιχειρηματία συντρόφου της από την Ολλανδία.

Ο έρωτας μεταξύ του μοντέλου και του Ολλανδού επιχειρηματία με τα αρχικά D.M. που ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια στην Ίμπιζα, έχει τώρα εξελιχθεί σε «πόλεμο» με κατηγορίες και από τις δύο πλευρές.

Η Σύλβια Παπαδάκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αναφέρθηκε στο επεισόδιο που την οδήγησε στο να εγκαταστήσει το panic button.

«Με τον πατέρα των παιδιών μου υπήρξε μια διαφωνία, που δυστυχώς πήρε άσχημη τροπή. Έτσι αναγκάστηκα τον Μάρτιο να έχω panic button στο κινητό μου για να προφυλάξω τον εαυτό μου και τα ανήλικα τέκνα μου από τον ίδιο τους τον πατέρα, τον οποίο έχω μηνύσει βεβαίως και αρκετές φορές για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «παρά τη μήνυση που υπέβαλλα στον πατέρα των παιδιών μου ως υπόπτου για αρπαγή των παιδιών στο εξωτερικό, για πιθανή ασέλγεια και πιθανή χρήση ουσιών, εκείνος πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν μία εβδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται».

Τι υποστηρίζει η πλευρά του πατέρα

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα, τα παιδιά βρίσκονται στην Αγγλία μετά την προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια που δόθηκε στον επιχειρηματία. Εκεί έμαθε ότι η μητέρα των παιδιών του τον μήνυσε για κακοποίηση τους.

«Είναι προφανές ότι αυτή η μήνυση υπεβλήθη σε έναν χρόνο ύποπτο, με στοιχεία τα οποία παρά τις πολλές υποσχέσεις ότι θα εμφανιστούν, μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί. Εννοείται πως από την πλευρά του πατέρα, όχι μόνο το αρνείται, αλλά αντιθέτως το θεωρεί προκλητικό, ακόμα και ως μια προσπάθεια κακού αντιπερισπασμού», είπε ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Μιχαλολιάς.