Μια πανεπιστημιακή ομάδα της Αμερικής σε συνεργασία με την BMW δημιούργησε ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο, το Deep Orange 4, που βασίζεται στην X3, αλλά έχει το στιλ της X4 και… μπόλικο χώρο!

Σε μια προσπάθεια της BMW να «γεννηθούν» καινούργιες ιδέες για τα νέα της crossover, εντάσσεται και η απόπειρα του Πανεπιστημίου Clemson της Αμερικής.

Αναλυτικότερα, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου σε συνεργασία με ειδικούς τεχνικούς της BMW θέλησαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο μοντέλο, που θα έχει χαρακτηριστικά σύγχρονου crossover, αλλά και περισσότερη πρακτικότητα.

Έτσι λοιπόν, βασιζόμενοι στην X3, αλλά «υιοθετώντας» την εξωτερική εμφάνιση της X4 οι εν λόγω φοιτητές κατασκεύασαν το Deep Orange 4 concept, το οποίο παρά το coupe και crossover μοτίβο του «κρύβει» απίστευτη πρακτικότητα χώρων, χάρη στις ανοιγόμενες δύο πόρτες του πορτμπαγκάζ και βέβαια της οροφής του, που σύρεται και δημιουργεί χώρο… ενός premium pick up.

Προς το παρόν βέβαια το Deep Orange 4 είναι μια πρωτότυπη δοκιμή, όμως -όπως αναφέρουν άνθρωποι της BMW- δεν αποκλείεται να δούμε μια τέτοια πρόταση από τη βαυαρική φίρμα σε κάποιο μελλοντικό Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Πηγή: autotriti.gr