Μία έγκυος γυναίκα της οποίας η σορός εντοπίστηκε πίσω από ένα σπίτι σε περιοχή του Σικάγο, δολοφονήθηκε και το έμβρυό της «απομακρύνθηκε βιαίως» από το σώμα της μετά τον θάνατό της.

Όπως αναφέρει η New York Post, με την ιατροδικαστική εξέταση του θύματος που έγινε την Τετάρτη ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκει στη 19χρονη Marlen Ochoa-Uriostegui.

Η σορός της νεαρής ανακαλύφθηκε μετά την προσαγωγή αρκετών ατόμων στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα με τις Αρχές. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε όσους κρατούνται.

Η οικογένειά της πιστεύει ότι η 19χρονη πήγε στο σπίτι αφού μία γυναίκα στο Facebook της είπε ότι έχει στη διάθεσή της και βρεφικά ρούχα.

«Χάριζε ρούχα, υποτίθεται επειδή είχαν δοθεί πολλά ρούχα στις κόρες της και περίσσευαν», είπε η Cecelia Garcia, εκ μέρους της οικογένειας.

Όπως ανέφερε σε τοπικά Μέσα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σικάγο, Larry Merritt, την ίδια μέρα που η κοπέλα εξαφανίστηκε, είχε κληθεί ασθενοφόρο στο σπίτι για ένα νεογέννητο που είχε αναπνευστικά προβλήματα.

«Πιστεύουμε ότι δολοφονήθηκε και ότι το βρέφος απομακρύνθηκε με τη βία μετά τον φόνο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, Anthony Guglielmi. Μάλιστα προσέθεσε ότι το μωρό νοσηλεύεται σε «κρίσιμη» κατάσταση αφού αποκόπηκε από το σώμα της μητέρας του.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι η Ochoa-Uriostegui πέθανε από στραγγαλισμό και ότι ο θάνατός της θεωρείται δολοφονία. Η κοπέλα ήταν έγκυος 9 μηνών όταν εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου, αφού έφυγε από το σχολείο της.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι τα άτομα που κρατούνται, ανακρίνονται για το έγκλημα.

«Πιστεύουμε ότι όλοι τους έπαιξαν κάποιο ρόλο σε αυτή την ανείπωτα βίαιη πράξη» είπε.