Ο δύο ετών Ethan Moss πάσχει από μια σπάνια και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, εξαιτίας της οποίας μέσα στο σώμα του αναπτύσσονται περισσότερες από 20 κύστες.

Από τη συγκεκριμένη ασθένεια πάσχει 1 στους 500 παγκοσμίως.

Σε ηλικία 9 μηνών οι γιατροί διέγνωσαν λεμφαγγειομυωμάτωση, η οποία προκαλεί την ανάπτυξη καρκίνων μέσα στο σώμα του.

Με τις θεραπείες που υπάρχουν τώρα στη Μεγάλη Βρετανία οι γιατροί πιστεύουν ότι δε θα ζήσει πολλά χρόνια, ίσως να καταφέρει να φτάσει τα πρώτα χρόνια της εφηβείας και οι γονείς του προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να τον μεταφέρουν για εξετάσεις και θεραπεία στις ΗΠΑ.

Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον μικρό Ethan όταν ήταν 20 εβδομάδων. Τότε του έδιναν 50% πιθανότητες επιβίωσης.

Επτά μήνες αργότερα ανακοίνωσαν στους γονείς του τα δυσάρεστα νέα. «Δεν ξέρουν ακριβώς πόσες κύστεις υπάρχουν στο σώμα του. Υπάρχουν μάζες από κύστεις μέσα στα όργανά του και γύρω από αυτά, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υποφέρει. Όταν τον κοιτάμε, δείχνει τόσο υγιής και χαρούμενος, αλλά μέσα του υπάρχουν όλες αυτές οι κύστεις» λέει ο πατέρας του.

Η ασθένειά του δεν είναι κληρονομική, καθώς τα μεγαλύτερα αδέρφια του είναι υγιή.

Όσο αναπτύσσεται ο Ethan, αναπτύσσονται και οι κύστεις και οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να σκάσουν θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.