Η ανάγκη για μη επιτηδευμένα και ανάλαφρα looks παραμένει αμείωτη. Το γεγονός ότι οι πιο πολλοί από εμάς περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο στο σπίτι καθιερώνει το φυσικό look στα μαλλιά ως τη νέα κανονικότητα! Έτσι, η ανάγκη για πιο ελαφριάς υφής στιλιστικές επιλογές είναι πλέον πρωταρχική.

Το OSiS+ Keep It Light Hairspray έρχεται και στην ελληνική αγορά την πιο κατάλληλη στιγμή. Με το ιδιαίτερα ελαφρύ και συγχρόνως εύπλαστο κράτημά του, το προϊόν αυτό αποτελεί το πιο ελαφρύ, αλλά και το πιο στεγνό hairspray της OSiS+. Συνδυάζει προστασία από τη θερμότητα έως και 230°C και έχει αόρατο αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Συμπληρώνοντας μία σειρά από premium προϊόντα styling, το OSiS+ Keep It Light έρχεται να καλύψει την ανάγκη για φυσικό κράτημα, ικανοποιώντας την επιθυμία, τόσο των ειδικών, όσο και των πελατών για επιμελώς ατημέλητα looks, πάντα όμως με προστασία από τη θερμότητα. Το OSiS+ Keep It Light Hairspray είναι ο μυστικός σύμμαχός σου για να πραγματοποιήσεις από τις πιο ονειρεμένες μπούκλες έως και το πιο φυσικό look. 

Τα πλεονεκτήματα του OSiS+ Keep It Light: 

Το OSiS+ Keep It Light Hairspray είναι εμπνευσμένο από μυστικά του styling στα παρασκήνια, τα οποία αναφέρουν πως εάν εφαρμόσεις το Hairspray πριν χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο θερμότητας, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο. Ωστόσο, η τεχνική αυτή δεν είναι πλέον μόνο για επαγγελματίες. Η αυξανόμενη ανάγκη για πιο απλές λύσεις styling οδήγησε στη δημιουργία προϊόντων με φόρμουλες με πολλαπλά οφέλη που απευθύνονται, τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε τελικούς καταναλωτές. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το τι να περιμένετε από το  OSiS+ Keep It Light:

  • Πολύ ελαφρύ και εύπλαστο κράτημα 
  • Φόρμουλα που στεγνώνει γρήγορα
  • Έλεγχος με ελευθερία στην κίνηση
  • Προστασία από τη θερμότητα έως και 230°C
  • Συμπυκνωμένη σύνθεση μεγάλης διάρκειας
  • Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα

Η προσθήκη ενός hairspray με ελαφρύ, φυσικό κράτημα στη συλλογή της OSiS+ δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο εύρος hairsprays με διαφορετικά επίπεδα κρατήματος. Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή και τα πλεονεκτήματα του κάθε προϊόντος εδώ: schwarzkopf-professional.gr

OSiS+ Keep It Light: Συμπυκνωμένη Τεχνολογία

Με όραμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, το OSiS+ Keep It Light έχει αναπτυχθεί με Συμπυκνωμένη Τεχνολογία. Η πολύ συμπυκνωμένη* σύνθεσή του επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λιγότερη ποσότητα και λιγότερο προωθητικό αέριο ανά χρήση**. Η ειδική βαλβίδα μειώνει το ρυθμό ψεκασμού και επιτρέπει την σωστή κατανομή του προϊόντος. Έτσι τα μαλλιά διατηρούν την κίνησή τους και το προϊόν παραμένει αόρατο. Τα πλεονεκτήματα της Συμπυκνωμένης Τεχνολογίας: 

  • Συμπυκνωμένη σύνθεση είναι συμβατή με τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς επιτρέπει τη μείωση των υλικών συσκευασίας και κατά συνέπεια τη μείωση των εκπομπών αερίου κατά τη μεταφορά τους
  • Εξαιρετική απόδοση που διαρκεί σχεδόν δύο φορές*** περισσότερο από ένα κλασικό hairspray
  • Σύστημα λεπτού ψεκασμού και γρήγορο στέγνωμα. Τα μαλλιά δεν βαραίνουν και παραμένουν εξαιρετικά λεία και ελαστικά με κράτημα που διαρκεί 

OSiS+ Keep it Light: Looks και Digital

Σε συνεργασία με το Essential Looks Royal Glory Collection από τη Schwarzkopf Professional, η OSiS+ είναι το κλειδί που ολοκληρώνει κάθε look στα κομμωτήρια και στις πασαρέλες. Στη συλλογή των OSiS+  hairsprays θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για κάθε look! Σε κάθε trend look έχει χρησιμοποιηθεί διαφορετικό hairspray της σειράς OSiS+ σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα OSiS+ styling προϊόντα:

  • OSiS+ Keep It Light – Ελαφρύ, εύπλαστο κράτημα με προστασία από τη θερμότητα για την τάση Magical Whimsy
  • OSiS+ Elastic – Ελαστικό κράτημα για την τάση Back to Classics 
  • OSiS+ Freeze – Δυνατό κράτημα που αξιοποιήθηκε για την τάση Artful Feeling 
  • OSiS+ Freeze Pump – Δυνατό κράτημα με αντλία ψεκασμού που χρησιμοποιήθηκε στο Artful Feeling 
  • OSiS+ Session – Εξαιρετικά δυνατό κράτημα για την τάση Magical Whimsy 

Ανακαλύψτε τα must-have trends αυτής της σεζόν, καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθούν στο: essentiallooks.com. 

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο @schwarzkopfpro_greece στα social media, και μέσω των hashtags #OSiS and #madetocreate. 

Το νέο OSiS+ Keep It Light hairspray είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο του 2021.