Η Κένταλ Τζένερ συγκαταλάγεται ανάμεσα στις celebrities που κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται από την τελειότητα. Είναι πάντα λαμπερή, το δέρμα της φαίνεται πάντα άψογο, όπως επίσης και το μακιγιάζ της. Αν θέλετε να μοιάζετε κι εσείς όπως το επιτυχημένο μοντέλο, λοιπόν, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές της για την περιοποίηση του προσώπου σας. Μια ρουτίνα που ακολουθεί και η ίδια και θα ανακαλύψετε ότι, παρόλο που είναι πολύ αυστηρή και συγκεκριμένη, δεν είναι καθόλου περίπλοκη.

Σχολαστικός καθαρισμός

Ένα από τα βήματα που δεν παραλείπει ποτέ στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της είναι ο σχολαστικός καθαρισμός. Μια συνήθεια που έχει διατηρήσει από πριν γίνει διάσημο μοντέλο. Έτσι πλένει το πρόσωπό της δύο ή τρεις φορές την ημέρα, μία απαραιτήτως το πρωί και μία οπωσδήποτε το βράδυ. Ο καθαρισμός του προσώπου, ειδικά τη νύχτα, είναι η νούμερο ένα συμβουλή για το λαμπερό δέρμα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Αντιγήρανση

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά προϊόντα αντιγήρανσης, καθώς και αρκετές θεραπείες τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να αντιμετωπίσετε το πέρασμα του χρόνου πάνω σας. Ωστόσο, σύμφωνα με το επιτυχημένο μοντέλο δεν υπάρχει καλύτερη προστασία από τη γήρανση του δέρματος από το αντιηλιακό. Δεν πρέπει ποτέ να φεύγετε από το σπίτι αν δεν έχετε φορέσει την αντιηλιακή στο πρόσωπό σας. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αποτοξίνωση πριν τον ύπνο

Επίσης, ζωτικής σημασίας για την επίτευξη ενός λαμπερού δέρματος είναι να του δίνετε επιπλέον ώθηση ενυδάτωσης πριν τον ύπνο. Η Τζένερ χρησιμοποιεί ένα μείγμα ισχυρών αντιοξειδωτικών όπως βιταμίνες C και E, άλφα-λιποϊκό οξύ και συνένζυμο q10 για την ενυδάτωση του δέρματος και την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων με την πάροδο του χρόνου, καθώς είναι επιρρεπής στην ακμή.