Πότε ήταν η τελευταία φορά που ψάχνοντας στα πράγματα σας βρήκατε ένα ξεχασμένο εισιτήριο από συναυλία ή ένα σημείωμα από την αγαπημένη σας; Αυτά τα μικρά κομμάτια χαρτί κρύβουν μέσα τους μεγάλες στιγμές. Αναμνήσεις από αγαπημένους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μας και την ομορφαίνουν, χωρίς καμιά φορά να το συνειδητοποιούμε κι οι ίδιοι. Το πόσο σημαντικό είναι να φυλάμε όλα όσα αγαπάμε έρχεται να μας υπενθυμίσει το συγκινητικό βίντεο της Generali Ελλάδας. Το βίντεο κατάφερε να μας αγγίξει και να συγκεντρώσει 2,3 εκατομμύρια views στο facebook και 240 χιλιάδες στο youtube, μέσα σε μόνο λίγες ημέρες.

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία της ασφαλιστικής εταιρίας Generali, μετά τα χιλιάδες likes και εκατοντάδες θετικά σχόλια που απέσπασε η πρώτη. Δείτε το πρώτο βίντεο:

Στο νέο βίντεο, ένα μικρό αγόρι φυλάει το περιτύλιγμα της σοκολάτας που μοιράστηκε μαζί με τον παππού του, ένα απόγευμα στο πάρκο αλλά και το ραβασάκι από τον πρώτο του έρωτα στο δημοτικό. Κρύβει στην τσέπη του το εισιτήριο από τις διακοπές και το post-it που του άφησε η μαμά του για να βρει μετά το σχολείο. generali Η μεγάλη επιτυχία του βίντεο οφείλεται στο ότι μας θύμισε δικές μας παρόμοιες στιγμές. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε βρεθεί στη θέση του αγοριού; Από σημειώματα που έχουμε φυλάξει σε κουτιά από παπούτσια ή κρυμμένα στα συρτάρια μέχρι και χαρτοπετσέτες με λόγια αγάπης. Πράγματα ασήμαντα για τους άλλους που για εμάς είναι πολύτιμα. Γιατί η ζωή αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν φυλάς τις στιγμές της.