«Τα ετερώνυμα έλκονται». Αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα πίσω από τη νέα ανδρική και γυναικεία συλλογή της Pepe Jeans London για το Φθινόπωρο Χειμώνα του 2017.

look4

Πρόκειται για μια collection που χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό μείγμα των πιο hot τάσεων της νέας σεζόν. Τα κομμάτια της Pepe Jeans London μας ταξιδεύουν στην υπέροχα ανέμελη συνοικία του Portobello στο Λονδίνο, μας συστήνουν τα vintage modern λουκ του Notting Hill αλλά και τη μοναδική ατμόσφαιρα μποέμικου εκλεπτυσμού της W11 γειτονιάς.

look3

Φόρμες και στολές εργασίας αποδομούνται, αναμορφώνονται και γίνονται οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νέας συλλογής. Συνοδεύονται από stylish bombers, δερμάτινα μπουφάν, άνετα παρκά, αλλά και κλασσικά καμηλό παλτό. Μία «έξυπνη» και  πρακτική συλλογή που συμπληρώνεται από patchwork, δέρμα, πλεκτά και εντυπωσιακά hoodies.

look2

Φυσικά, το denim που βρίσκεται στην καρδιά οποιασδήποτε συλλογής Pepe Jeans London, πρωταγωνιστεί. Στη συγκεκριμένη συλλογή στολίζεται με ευφάνταστα patchwork, φρέσκα πουά, μποέμ λουλούδια ενώ βάζει στο παιχνίδι δυναμικά και τις ρίγες που στολίζουν πουκάμισα, φορέματα και τζιν παντελόνια.

look5

Έμπνευση για τη νέα συλλογή της  Pepe Jeans London αποτέλεσε το Λονδίνο, η πόλη που αγκάλιασε όλους τους fashionistas ανά τον κόσμο, η πρωτεύουσα που επινόησε το street style και καθορίζεται χρόνια τώρα από τις αντιφάσεις της. Δεν είναι τυχαίο που η νέα συλλογή θυμίζει ένα τολμηρό μωσαϊκό που περιλαμβάνει τα πάντα: ανάλαφρα πουκάμισα, έντονα patchwork πάνω σε denim, σούπερ κουλ μπουφάν με κουκούλα.

look1

Αυτή τη σεζόν η μόδα είναι πιο μαξιμαλιστική από ποτέ. Ταυτόχρονα όμως μας δίνει την ευκαιρία να προβάλλουμε το προσωπικό μας στιλ. Και η Pepe Jeans London το γιορτάζει: Με έντονα, ζωηρά και εκκεντρικά υφάσματα και μοτίβα, γούνινα τζάκετ και τουίντ σακάκια για τα κορίτσια αλλά και δερμάτινα σακάκια, μοντέρνα bombers και πρωτότυπα πουκάμισα για τα αγόρια. Μια συλλογή πλούσια και απόλυτα σύγχρονη όπως η πόλη που την ενέπνευσε.