Ήθελαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και τα κατάφεραν. Οι συγκεκριμένοι άντρες έκαναν πολύ ιδιαίτερες προτάσεις γάμου που χρειάζονταν είτε πολύ φαντασία είτε πολλά χρήματα ή και τα δύο! Δείτε έξι από τις πιο εκκεντρικές…

1. Ταξίδεψε σε 26 χώρες και έφτιαξε το κλιπ της πρότασης

protaseis1

Το 2014 ένας νεαρός έκανε πρόταση γάμου στην φίλη του με ένα βίντεο που του πήρε 4 χρόνια (και ταξίδι σε 26 χώρες για να το κινηματογραφήσει). Από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους όπως λέει το 2010 ήξερε ότι θα την παντρευτεί και κανόνισε να τραβάει βιντεάκια σε όποια χώρα πήγαινε για να φτιάξει το βίντεο για την μεγάλη μέρα… Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα…

2. Της έκανε επί πέντε μήνες πρόταση γάμου με selfies και δεν το ήξερε

protaseis2

Χρειάστηκαν πέντε μήνες για να μπορέσει ο Ray Smith να ολοκληρώσει την πρόταση γάμου που ήθελε να κάνει στην κοπέλα του. Επί πέντε μήνες τραβούσε φωτογραφίες στις οποίες κρατούσε καρτελάκια που έλεγαν «Θα με παντρευτείς;» Τράβηξε συνολικά 148 φωτογραφίες και της το αποκάλυψε κάνοντας της κανονική πρόταση γάμου λίγο πριν φύγει το 2015.

3. Η πρόταση γάμου που χρειάστηκε πάνω από 6.000 χιλιόμετρα για να γίνει

protaseis3

Σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις που έχουν γίνει ποτέ. Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Yasushi Takahashi – γνωστός και ως Yassan – εγκατέλειψε τη δουλειά του και πέρασε τους επόμενους έξι μήνες κάνοντας «πεζοπορία» σε μια απόσταση πάνω από 6.000 χιλιόμετρα. Κατά τη διάρκεια της οποίας βέβαια χρησιμοποίησε αυτοκίνητο, ποδήλατο και πλοίο εκτός από τα πόδια του. Το GPS «παρακολουθούσε τον Yassan σε κάθε του βήμα στα νησιά που έκανε το ταξίδι και κατέγραψε τη διαδρομή η οποία σχεδίαζε τη φράση «Marry Me» όπως δηλαδή ο ίδιος το είχε υπολογίσει. Είχε προγραμματίσει έτσι τη διαδρομή ώστε να σχηματιστεί η φράση με τις κινήσεις του μέσω GPS. Ο ίδιος μετά από αυτό κατέχει επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο σχέδιο με GPS, που καλύπτει πάνω από 6.000 χιλιόμετρα.

4. Ο άνδρας που έγραψε μια πρόταση γάμου 113 σελίδων και την έκανε βιβλίο

protaseis4 Ο άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα ζήτησε από την κοπέλα του να τον παντρευτεί γράφοντας μια πρόταση γάμου 113 σελίδων και κάνοντας το ένα χαρτόδετο βιβλίο για να λάβει βέβαια την απάντηση «Ναι»! Ο Cameron Kelly παρέδωσε την πρόταση γάμου με τίτλο «50 λόγοι για τους οποίους πρέπει να με παντρευτείς και 51 λόγοι για τους οποίους πρέπει να σε παντρευτώ» μαζί με το πρωινό μια μέρα του 2006.

5. Ο άνδρας που έφτιαξε μόνος του το δαχτυλίδι της πρότασης

protaseis5

Ο νεαρός Jarvicious αποφάσισε να μην αγοράσει ένα κλασικό μονόπετρο για πρόταση γάμου αλλά να φτιάξει το δικό του για αυτή τη σημαντική μέρα. Περίμενε πότε θα φύγει για μάθημα η κοπέλα του και έκανε πρακτική έχοντας αγοράσει τη «βάση» για το μονόπετρο. Το δαχτυλίδι του κόστισε περίπου 300 ευρώ καθώς όπως είπε δεν είχε πολλά περισσότερα χρήματα να διαθέσει αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και φυσικά η κοπέλα είπε το «ναι».

6. Ο άνδρας που ξόδεψε 45.000 δολάρια για να κάνει πρόταση γάμου με ελικόπτερο

protaseis6

Το 2015 ο Victor Tang από το Χονγκ Κόνγκ έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του με ένα ελικόπτερο το οποίο πετούσε με ένα πανό που έγραφε «Σ ‘αγαπώ! Stephanie ΒΒ, θα με παντρευτείς;» Ο ίδιος έκλεισε και μια σουίτα για να κάνει την έκπληξη και όλο αυτό του κόστισε 45.000 δολάρια περίπου. Τουλάχιστον η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση!