Δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, μια νταλίκα «δίπλωσε» και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία, με τέσσερις νεκρούς, έναν πατέρα με τη 12χρονη κόρη του, και μια μητέρα με το βρέφος της.

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ο πατέρας με τη 12χρονη, βρισκόταν και το δεύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.

Μετά από πολύωρες προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, απεγκλωβίστηκαν οι τέσσερις νεκροί από τα δύο αυτοκίνητα και 5 πολυτραυματίες. Οι τέσσερις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας εκ των πολυτραυματιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πολτοποιήθηκαν τα δύο αυτοκίνητα

Δύο από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν πολτοποιημένα κάτω από την νταλίκα, ένα ακόμα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών λίγα μέτρα πιο πέρα ενώ ένα τέταρτο όχημα ντελαπάρισε στην άκρη του δρόμου.

Η νταλίκα μετέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, αδρανή υλικά.

Δείτε φωτογραφίες: