Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, μια νταλίκα «δίπλωσε» και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί, ενώ ανάμεσά τους είναι μια μάνα με το μωρό της.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Οι τέσσερις νεκροί του τροχαίου δυστυχήματος είναι δύο παιδιά και δύο ενήλικες, ενώ δύο ακόμα άτομα είναι πολυτραυματίες. Η νταλίκα φαίνεται πως μετέφερε αδρανή υλικά.

Στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει: «Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ  επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».