Στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας. Ο Έλληνας αθλητής μίλησε για την έως τώρα εμπειρία στη γαλλική πρωτεύουσα, για τη συνάντησή του με τη Σελίν Ντιόν, αλλά και τη γνωριμία με τον γνωστό Αμερικανό Ράπερ Snoop Dogg, ο οποίος ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του αμερικανικού δικτύου NBC.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Μαριάντα Πιερίδη και την εκπομπή της «Summer’s Cool»:

«Είμαι τεχνικός διευθυντής στην Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και head coach της αμερικάνικης ομάδας. Ο Snoop Dogg συνεργάζεται με το NBC και ήρθε στο κέντρο προετοιμασίας των Αμερικανών και ζήτησε να γνωρίσει το άθλημα της άρσης βαρών. Για μας όλο αυτό είναι διαφήμιση», περιγράφει ο Πύρρος Δήμας.

«Ο ίδιος κάνει και ένα ντοκιμαντέρ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα χρησιμοποιηθεί από το NBC στους επόμενους Ολυμπιακούς στο Λος Άντζελες», αποκάλυψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

«Σήμερα θα βγω πρώτη μέρα. Σίγουρα δεν είναι όπως οι παλιότεροι Ολυμπιακοί. Το ότι η παρέλαση θα γίνει με πλοία στο ποτάμι και το ότι η φλόγα δεν θα ανάψει για πρώτη φορά μέσα στο στάδιο εμένα λίγο μου ξενίζουν, αλλά ας μην το κρίνουμε πριν το δούμε. Εμάς μας αρέσουν τα παραδοσιακά».

«Δεν έχω δει κανέναν αθλητή από την ελληνική αποστολή, αλλά οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους. Να πάνε καλά και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους», είπε κλείνοντας ο Πύρρος Δήμας.