Φωτογραφίες από ένα υποτιθέμενο πλήρως λειτουργικό iPhone 6 έκαναν την εμφάνιση τους στο κινεζικό site κοινωνικής δικτύωσης Weibo. Αν και μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει μια σειρά από εξαρτήματα της συσκευής αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια συσκευή να μπαίνει σε λειτουργία και να τρέχει το iOS 8.

Η 4.7 συσκευή παρουσιάζεται αυθεντική αν και κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει με σιγουριά. Στην οθόνη της συναντούμε ένα νέο Passbook icon κάτι το οποίο είναι επίσης αναμενόμενο μιας και υπήρξαν έντονες φήμες για ένα νέο σύστημα πληρωμών από την Apple.

Αν όντως πρόκειται για αυθεντικές εικόνες, η διαρροή αυτή είναι πολύ σημαντική, μιας και δείχνει ένα λειτουργικό iPhone 6.

Ο χρήστης του Weibo μας παρουσιάζει εικόνες και από τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να εμφανιστεί πως τρέχει μια νέα build του iOS 8 που δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη στους developers. H λειτουργιά του Touch ID επίσης κάνει την εμφάνιση της σε ένα σύντομο βίντεο του χρήστη.

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως περί αυθεντικότητας εντείνεται καθώς η πηγή της διαρροής, ένας νεαρός άντρας, δείχνει το πρόσωπό του στην κάμερα.

Πηγή: appleworldhellas.com