Χαρούμενος για την πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Football League δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε και για τη διαδικασία των πλέι οφ, όπου η «Ένωση» θα πρέπει να κάνει ό,τι ακριβώς έκανε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Πρώτος στόχος μας ήταν από την πρώτη στιγμή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο στη βαθμολογία για να μπούμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ. Αυτό έγινε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα στα πλέι οφ είναι το ίδιο όπως και στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος γκολκίπερ στο Novasports και στη συνέχεια μίλησε για το πλεονέκτημα της ομάδας του:

«Η διαφορά μας δίνει ένα αβαντάζ, αλλά εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλοι αρχίζουμε από το μηδέν για να πετύχουμε τον στόχο μας, να κερδίσουμε και να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στη Super League».

Καταλήγοντας, ο Ανέστης αναφέρθηκε και στους αντίπαλους της ΑΕΚ από τον 2ο όμιλο: «Ο Ηρακλής είναι η καλύτερη ομάδα του άλλου ομίλου, αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όταν εμείς είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο δε φοβόμαστε κανέναν».

Πηγή: sport-fm.gr