Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Μega, όπου αναφέρθηκε τόσο στην πιθανότητα συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα όσο και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αυτή την περίοδο αισθάνομαι πολύ καλά. Όλα κυλούν όμορφα και ομαλά. Αν και δεν εργάζομαι τόσο εντατικά όσο στο παρελθόν, απολαμβάνω τον επιπλέον ελεύθερο χρόνο που έχω σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια».

Όσον αφορά την τηλεοπτική της παρουσία, σχολίασε: «Δεν πρόλαβα να νιώσω ότι μου λείπει η τηλεόραση. Την παρακολουθώ συνεχώς, γιατί την αγαπώ, όπως και τα προγράμματα και τις εκπομπές της. Βλέπω όλες τις πρωινές εκπομπές και πιστεύω ότι ο κόσμος αποφασίζει ποια θα πρωτεύσει. Όσον αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής μου στο Happy Day, δεν υπάρχει καμία αλήθεια, καθώς δεν έχω λάβει πρόταση να βρεθώ στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα. Αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά, γιατί πρόκειται για μια επιτυχημένη εκπομπή με όμορφο περιβάλλον».

Σχετικά με το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση, ανέφερε: «Θα με φανταζόμουν περισσότερο σε ένα βραδινό project, όπως το The Voice, παρά σε κάτι πρωινό. Η αλήθεια είναι πως τα βραδινά shows δεν είναι τόσο δημοφιλή αυτή την εποχή, αλλά πάντα ήμουν θαυμάστρια του Θέμου Αναστασιάδη. Μάλιστα, είχα κάνει μια δοκιμαστική εμφάνιση στην εκπομπή του και ήμουν πολύ κοντά στο να συνεργαστούμε. Κάτι αντίστοιχο με τον Γιώργο Λιανό θα μου άρεσε πολύ, και συγκεκριμένα το backstage του The Voice είναι κάτι που έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να αναλάβω».