Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Βόλος, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ατρόμητο αλλά με γκολ στο 67′ και το 68′ μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2, σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξαν δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν ρυθμό, οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό, έχοντας την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 22′ με τον Φαν Βέερτ, το σουτ του οποίου εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Όπως και να έχει, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πατούσε καλύτερα, ήταν πιο επιθετική, έψαχνε περισσότερο το γκολ και τελικά το πέτυχε στο 41′, όταν ο Γιουμπιτάνα πήρε τη μπάλα εντός περιοχής και με ωραίο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα, λίγα λεπτά μετά όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Σιδηρόπουλος άλλαξε, μετά την εξέταση του VAR, την αρχική του απόφαση για κίτρινη κάρτα στον Μπρόρσον μετά το φάουλ στον Κόσζτα και του έδειξε κόκκινη.

Παρά το γεγονός ότι ήταν με παίκτη λιγότερο, ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα και στο β’ μέρος και είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 53′ με τον Τσιγγάρα που βρέθηκε απέναντι από τον Κόβατς αλλά έχασε τον βηματισμό του και μαζί και την ευκαιρία…

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έπαιζαν με στόχο το 2ο γκολ, μετά το 60′ όμως οι Θεσσαλοί άρχισαν να ανεβαίνουν και τελικά έφεραν τα πάνω-κάτω μέσα σε ένα δίλεπτο: Στο 67′ ο Γκλάβτσιτς κατέβασε ωραία τη μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1, στο 68′ ο Κόμπα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κόσζτα έγραψε το 1-2!

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να συνέλθουν και στη συνέχεια έψαξαν την ισοφάριση αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το δυνατό σουτ του Καρλίτος, με τον Βόλο, από την άλλη πλευρά, να μένει και αυτός με 10 παίκτες στο 76′, όταν είδε 2η κίτρινη κάρτα ο Γκλάβτσιτς.

Ο Ατρόμητος πίεσε στη συνέχει με στόχο την ισοφάριση, ο Βόλος όμως κράτησε το 1-2 και πήρε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Τσιγγάρας (78′ Μίχορλ), Ουεντραόγκο, Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Μπακού (78′ Γκονζάλες), Φαν Βεερτ (66′ Καρλίτος), Ουάρντα.

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας (46′ Σούντγκρεν), Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόσζτα.