Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου ήρθε να σκορπίσει, το βράδυ του Σαββάτου, η είδηση πως ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Μια είδηση την οποία και έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ράνια Παπαδάκου με μια δημοσίευση της. Ειδικότερα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα από παλαιότερη θεατρική τους συνεργασία για την οποία και έγραψε τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… Το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε και απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… Για κάπου καλύτερα ελπίζω».

Ο Παύλος … Ο Παύλος μας… το χαρισματικό, υπερταλαντούχο , ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε κ…

Posted by Rania Papadakou on Saturday, October 5, 2024

«Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν και του έπρεπαν ακόμα…) Και πόσο σε σκέφτομαι…. Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις» σημειώνει με τρυφερότητα η Ράνια Παπαδάκου σε αυτό το διαδικτυακό της «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο.