Θέση βασικού αναμένεται να έχει κόντρα στον Εργοτέλη ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova για την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα αλλά και τις πιθανότητες του τριφυλλιού να πάρει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι ειδικά μετά τα δυο ντέρμπι που πήραμε είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι. Είχαμε και την διακοπή του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά επανήλθαμε και κερδίσαμε και τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Νομίζω παίζουμε σαν ομάδα, βγάζουμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις και στο γήπεδο και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα».

Θεωρείς ότι η ομάδα είναι καλύτερη από ό,τι ήταν στο ίδιο διάστημα πέρυσι;

«Όχι πιστεύω βαδίζουμε στα ίδια βήματα με πέρυσι. Και στον δεύτερο γύρο πέρσι είχαμε ένα πολύ καλό σερί. Το ίδιο σερί έχουμε και φέτος και έχουμε ακόμα οκτώ ματς μπροστά μας για να το διευρύνουμε και άλλο το σερί».

Έχετε πίστη στον τίτλο;

«Σίγουρα υπάρχει πίστη, περιμένουμε και την απόφαση για τους τρεις βαθμούς. Αν είναι υπέρ μας πιστεύω θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Θεωρείς ότι υπάρχει κίνδυνος χαλαρότητας στο ματς με τον Εργοτέλη;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος χαλαρότητας. Διότι έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά τον Εργοτέλη. Είναι μια νέα ομάδα πιστεύω γιατί από τον δεύτερο γύρο και μετά έχει πάρει αρκετούς παίκτες αλλά πιστεύω είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό το ματς».

Ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς. Τα θεωρείς καθοριστικά για τη συνέχεια;

«Ναι πιστεύω αυτά τα τρία ματς επειδή είναι εκτός έδρας και σε μια εβδομάδα πιστεύω είναι πολύ σημαντικά αλλά θεωρώ έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μπορούμε να τα κερδίσουμε και τα τρία».

Το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίζεσαι πολύ αλλά πλέον επανέρχεσαι;

«Είχα περάσει και ένα στάδιο τραυματισμού, μετά επανήλθα. Τώρα η απόφαση του να παίζει ο καθένας είναι του κόουτς εγώ συνεχίζω την προσπάθεια που έκανα πάντα και ελπίζω να δικαιωθώ».

Έπαιξες και σαν αμυντικό χαφ, πώς βίωσες αυτή την εμπειρία;

«Αυτό ήταν πάνω στον αγώνα. Χρειάστηκε να παίξω εκεί και έπαιξα».

Πηγή: sport-fm.gr