Τις νέες φωτογραφίες από την θαλασσινή εξόρμηση του Γιώργου Λιάγκας και της Μαρίας Αντωνά, που εξασφάλισε το Zappit.gr, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική της παρέα στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την… απόσταση εκατοστών που υπάρχει συνήθως στις εικόνες ανάμεσα στον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 και την εκρηκτική συνάδελφο του.

«Πάντως αυτή η φωτογραφία είναι σημερινή, τώρα. Κάνουν το μπάνιο τους, είναι ο Γιώργος και η Μαρία. Να είναι καλά, να έχουν καλό καλοκαίρι τα παιδιά να πούμε κατ’ αρχάς» υπογράμμισε αρχικά η Ναταλία Γερμανού για να συμπληρώσει, με νόημα, τα εξής στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής. «Θα πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι συνεπής σε αυτά που κατά καιρούς έχει πει. Έχει πει πολλές φορές ότι δεν του αρέσουν οι δημόσιες διαχύσεις ανάμεσα στα ερωτευμένα ζευγάρια και όσον αφορά τη δική του ζωή το τηρεί».

«Δηλαδή σε όσες φωτογραφίες τον έχουμε δει μαζί με την Μαρία, πάντα υπάρχει μια απόσταση εκατοστών ανάμεσα τους. Δεν έχω δει εγώ χέρι περασμένο γύρω από λαιμό, δεν έχω δει κάτι μεμπτό. Το μεμπτό το λέω σύμφωνα με τα λεγόμενα τα δικά του γιατί για μένα δεν είναι μεμπτό να αγκαλιάσεις το κορίτσι σου, ούτε και να του δώσεις ένα φιλί» πρόσθεσε ακόμα η Ναταλία Γερμανού αναφωνώντας αμέσως μετά «καλό καλοκαίρι Γιώργο, καλό καλοκαίρι Μαρία».