Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χρειάζεται μεταγραφές και φαίνεται, ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπράουσβάιγκ, ομάδα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας.

Το ματς άρχισε με τον Γερεμέγεφ να έχει ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά ο τερματοφύλακας των Γερμανών αντέδρασε σωστά και κράτησε το 0-0, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να μην καταφέρνει να απειλήσει σε κάποια άλλη περίπτωση στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «πράσινοι» είχαν διάθεση να πρεσάρουν ψηλά αλλά γενικά δεν ήταν καλοί και φάνηκαν τόσο οι απουσίες που έχουν όσο και η ανάγκη για μεταγραφές.

Λίγα πράγματα, δηλαδή, στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν… χειρότερος στο δεύτερο. Τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά ήταν φανερό ότι υπήρχε πρόβλημα, με συνέπεια να μην υπάρχει κάποια ευκαιρία για γκολ.

Η Μπράουνσβάιγκ, από την άλλη πλευρά, έφτανε εύκολα έξω από την περιοχή και σε μια τέτοια φάση, στο 62′, ήρθε και το 0-1 από το σουτ του Μπα, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Φίκαϊ), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Αράο (72’ Τσόκαϊ), Κώτσιρας (79’ Κυριόπουλος), Ζέκα (72’ Τρουιγέ), Βιλένα (46’ Πέρεθ), Λημνιός (33’ Αϊτόρ), Τζούρισιτς (72’ Νίκας), Μαντσίνι (72’ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (72’ Νταμπίζας).