Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό καθώς συνελήφθη ο 44χρονος που κρατούνταν ως ύποπτος για τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας δύο ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος για την σύλληψή του.

Αρχικά αμέσως μετά τη δολοφονία του τοπογράφου κλιμάκιο της αστυνομίας πήγε στη Μύκονο και πήρε καταθέσεις από ανθρώπους που ασχολούνται με ακίνητα και real estate. Μια κατάθεση από συγκεκριμένο άνθρωπο «φωτογράφισε» τον 44χρονο με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της αστυνομίας να τον τοποθετούν άμεσα στην πρώτη λίστα υπόπτων.

Το δεύτερο στοιχείο είναι τα βίντεο που συνέλεξαν οι αστυνομικοί αμέσως μετά τη δολοφονία του τοπογράφου. Σε ένα από αυτά το οποίο είναι από την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας φαίνεται η μοτοσυκλέτα με τον φερόμενο ως δράστη να κάνει την ίδια διαδρομή και να βρίσκεται στο ίδιο σημείο που έγινε η εκτέλεση.

Πάντως μέχρι στιγμής ο 44χρονος εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με τη δολοφονία του τοπογράφου.

Οι έρευνες των αρχών τώρα στρέφονται προς την Μύκονο καθώς φαίνεται να ερευνάται το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου.

Ερευνώνται οι επαφές του 44χρονου φερόμενου ως δράστη καθώς ο ίδιος είχε μεταβεί στο νησί πριν από μερικές μέρες και είχε συναντήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται με real estate.