Η Εθνική Ελλάδας πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ συντρίβοντας με 96-68 τη Σλοβενία και ο Βασίλης Σπανούλης ζήτησε και πήρε από τον Λούκα Ντόντσιτς υπογεγραμμένα τα παπούτσια του για να τα δώσει στον γιο του.

Η Εθνική μας ομάδα απέχει, πλέον, μία νίκη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθήσει να την πάρει την Κυριακή (7/7) κόντρα σε Κροατία ή Δομινικανή Δημοκρατία ώστε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για να φτάσει στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά η Ελλάδα ήταν εκπληκτική κόντρα στη Σλοβενία, για την οποία πάλευε μόνος ο Ντόντσιτς, ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ.

Και επειδή είναι παικταράς και σταρ, ο Σπανούλης τον πλησίασε μετά το τέλος του αγώνα για να τον συγχαρεί, ζητώντας του παράλληλα τα παπούτσια του, υπογεγραμμένα, ώστε να τα δώσει στον γιο του.

Επιθυμία που έγινε πράξη από τον Σλοβένο, ο οποίος έδωσε στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και είδωλό του, όπως είχε παραδεχθεί πριν λίγα χρόνια σε δηλώσεις του, αυτό που του ζήτησε.