Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Γιώργο Κουτρουμπή και το δείχνει. Στον 22χρονο αμυντικό κατατέθηκε πρόταση για τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που ξεκινούν από τις 50.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ικανοποιημένος από την προσφορά, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Κι αυτό γιατί αντίστοιχου ύψους πρόταση έχει και από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα της συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα. Πάντως στην «Ένωση» αισιοδοξούν πως ο Κουτρουμπής θα πει το «ναι».

Αποχωρεί ο Τσίτας, δύσκολα ο Καραλής

Ο Θωμάς Τσίτας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Στον 22χρονο φορ έγινε πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι 20.000 ευρώ το χρόνο από το Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά εκείνος δεν έμεινε ικανοποιημένος καθώς επιθυμούσε ένα μεγαλύτερο ποσό για να καλυφθούν τα χρήματα που του οφείλονται και φτάνουν τις 90.000 ευρώ. Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τσίτα, αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Νίκου Κατσικοκέρη ως μία επιλογή για τη γραμμή της επίθεσης.

Τις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστεί αν θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Καραλή. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην παραμείνει στην ομάδα ακολουθώντας στην έξοδο τον Χρήστο Αρκούδα. Μειωμένες είναι και οι πιθανότητες παραμονής του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Αποφασίζουν για τα μεταγραφικά

Σύσκεψη κορυφής των Δέλλα, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου, Ζήκου και Μπορμπόκη έγινε χθες στην ΑΕΚ μετά τις δοκιμές που έγιναν στα Σπάτα. Οι πέντε άνδρες συζήτησαν όλα τα θέματα του δυναμικού της ομάδας και από Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις, αρχικά με τους παίκτες που ανήκαν φέτος στην ομάδα κι εν συνεχεία με μεταγραφικούς στόχους. Από τα Σπάτα πέρασαν 22 παίκτες για να μπουν στο «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της «Ένωσης» και κάποιοι εξ αυτών, όπως ο νεαρός μπακ Νίκος Αργυρίου, ίσως βρουν θέση στη νέα ΑΕΚ. Πάντως στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη για τη στελέχωση της ομάδας και δεν θα κάνουν απρόσεκτες κινήσεις. Άλλωστε το πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Πηγή: sport-fm.gr