Ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν από τρεις μήνες, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών τον οδηγούν μακριά από τη Μπενφίκα.

Ο Όσκαρ Καρντόσο, έπειτα από το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Ζόρζε Ζέσους, μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας, βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τους «αετούς», ειδικά από τη στιγμή που ο προπονητής θα συνεχίσει στην ομάδα.

Το μέλλον του, όμως, δεν μοιάζει… αβέβαιο, αφού όπως αποκαλύπτει ο μάνατζέρ του, Αλδάβε Πέδρο, οι προτάσεις που φτάνουν από ολόκληρη την Ευρώπη είναι πολλές.

«Κάθε μέρα φτάνουν στα χέρια μου προτάσεις από όλη την Ευρώπη. Οι πιο ενδιαφέρουσες προέρχονται από την Αγγλία, την Ιταλία και την Τουρκία.

Ο πελάτης μου ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα πριν από λίγο καιρό και το νέο του συμβόλαιο λήγει σε τρία χρόνια. Όμως οι συνθήκες στην ομάδα έχουν αλλάξει και η αποχώρησή του μοιάζει πιθανή, παρά το γεγονός πως αγαπά πολύ το σύλλογο.

Πάντως, πρόθεσή του είναι να πάει σε μια φιλόδοξη και σημαντική ομάδα, με στόχους και όνειρα», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Παραγουανού.

Όπως αποκάλυψε ο Πέδρο, η διοίκηση της Μπενφίκα δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του. «Μετά το επεισόδιο του παίκτη με τον προπονητή, μίλησα με τη διοίκηση της ομάδας και με διαβεβαίωσαν πως, αν φτάσει μια καλή πρόταση, είναι πρόθυμοι να την μελετήσουν και να βρουν λύση. Θεωρώ πως αν η προσφορά είναι καλή, ο πελάτης μου θα πάρει μεταγραφή. Ειδάλλως, θα τιμήσει το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία», τόνισε ο Αλδάβε Πέδρο.

Πηγή: sport-fm.gr