«Τίποτα δεν τελείωσε», το μήνυμα του Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα-σοκ από τον Λεβαδειακό που έφερε σε ακόμη πιο δυσχερή θέση την ομάδα του. Ο Γερμανός τεχνικός δεν καταθέτει τα όπλα και πιστεύει πως η ομάδα του έχει την ποιότητα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. «Όπως δεν καταφέραμε τίποτα μετά το 4-0 στη Βέροια, έτσι και δεν χάθηκε τίποτα μετά την ήττα μας από τον Λεβαδειακό», τόνισε ο Λίνεν στους παίκτες του.

Χάνει παίκτες

Η μεγαλύτερη ανησυχία για Έβαλντ Λίνεν έχει να κάνει με τις απουσίες. Ήδη κόπωση και… κίτρινες κάρτες έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται στο ούτως ή άλλως φτωχό δυναμικό της ΑΕΚ. Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας δεν έχουν δουλέψει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο και η καταπόνησή τους είναι εμφανής. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν με τις θλάσεις που υπέστησαν Λαγός, Φούντας και Τσίτας, που σήμερα θα γίνει σαφές πόσο καιρό θα μείνουν εκτός δράσης, ενώ υπάρχει ανησυχία και για άλλους παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που σύντομα θα υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο.

Παράλληλα, οι βασικοί παίκτες της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να φορτώνονται με κάρτες. Ο Κορδέρο θα λείψει από το προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Βλάχος και Φέτσης θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Κοντοές και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει, ενώ στο όριο είναι αρκετοί παίκτες: Βλάχος (6), Κατίδης (3), Φούντας (3) και Κουτρουμπής (3).

Η υπομονή εξαντλείται

Συνεχίζονται από σήμερα οι επαφές των υποψηφίων επενδυτών και της διοίκησης με πιστωτές. Πέραν των προμηθευτών, συζητήσεις για το «κούρεμα» των οφειλών θα γίνουν με μάνατζερ και παλιούς παίκτες, συζητήσεις που δεν θα ολοκληρωθούν πριν το τέλος της εβδομάδας. Την ίδια ώρα, η υπομονή των ποδοσφαιριστών εξαντλείται, καθώς τα χρέη συσσωρεύονται και βλέπουν ότι το σίριαλ με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει τέλος…

Πηγή: sport-fm.gr