Σε νέες τηλεοπτικές προκλήσεις θα βαδίσει ο Δημήτρης Λάλος την ερχόμενη σεζόν, μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Σασμός». Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα μετά τον ρόλο του Μαθιού, θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Alpha, «Ο Τιμωρός».

Τα γυρίσματα του «Τιμωρού» ξεκίνησαν και εκτός από την Αθήνα θα πραγματοποιηθούν και στο Μαρόκο. Το βράδυ του Σαββάτου (20/07) o Δημήτρης Λάλος ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία από τον νέο του ρόλο ως «Τιμωρός» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Νέα δοκιμασία.. νέα περιπέτεια. Ο Τιμωρός έρχεται στον Alpha» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά για αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!