Πίστωση χρόνου για να οδηγήσει την ΑΕΚ στη θέση που της αξίζει ζήτησε ο Έβαλντ Λίνεν κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως μπορεί τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος να μην είναι θετικά, ωστόσο επισήμανε πως θα δουλέψει με το υπάρχουν υλικό για να βοηθήσει την ομάδα.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος και παρουσίασε τον Έβαλντ Λίνεν: «Θέλαμε κάποιον να ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της ΑΕΚ. Με βάση αυτά τα δεδομένα και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα καταλήξαμε σε μία από τις καλύτερες λύσεις που θα μπορούσε να βρει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Όλοι μαζί, η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής θα δώσουμε ό,τι γίνεται περισσότερο για να ξεφύγει η ΑΕΚ από αυτή την αγωνιστική κατάσταση και ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο κ. Λίνεν και το μόνο που ζητάω είναι να στηρίξετε τις προσπάθειες του».

Στην συνέχεια, ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την εισαγωγή και την παρουσίαση. Καταλαβαίνω την κατάσταση που βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο επιτυχημένα, όμως εμείς πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό για το καλό της ΑΕΚ. Αυτή, όμως, η ομάδα είναι η ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και φανταστικούς οπαδούς. Εκείνο που θέλουμε είναι να φέρουμε την ΑΕΚ πιο ψηλά στη βαθμολογία και αργότερα εκεί που της αξίζει.

Ξεκουράστηκα για έναν χρόνο, είχα 18 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και αλλά τόσα χρόνια ως προπονητής Οπότε τώρα είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι πάλι στα γήπεδα. Για μένα αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο που επιστρέφω και που μπορώ να διδάξω τους παίκτες».

Πηγή: sport-fm.gr