Σε δύο διαφορετικά μέτωπα αναμένεται να ρίξει άμεσα το βάρος ο Έβαντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αναγνωρίζει πως βρέθηκε στην ΑΕΚ μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, καταλαβαίνει πως χρειάζεται να δουλέψει άμεσα στον τομέα της τακτικής αλλά και της ψυχολογίας. Στις 12:30 παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στα Σπάτα.

Ο Λίνεν ξέρει καλά πως γι’ αυτόν αλλά και την ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη μια μάχη με το χρόνο, αφού θα πρέπει μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα να μάθει καλά το υλικό που έχει στα χέρια του αλλά και το αγωνιστικό του… ταβάνι.

Πράος και με σημασία στη λεπτομέρεια –όπως άλλωστε τον έχουμε συνηθίσει- ο Λίνεν θα προσπαθήσει να φέρει όσο το δυνατό γρηγορότερα αποτελέσματα σε δύο διαφορετικούς τομείς, εξίσου σημαντικούς. Έτσι βάρος θα δοθεί στον τομέα της ψυχολογίας, αφού το ρόστερ αποτελείται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που κινδυνεύουν να «καούν» λόγω της απογοήτευσης από το μέτριο ξεκίνημα σε αυτά τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Στην παρθενική του κιόλας ομιλία προς τους παίκτες έδειξε πως επιθυμεί να τους βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, δίνοντας παράλληλα βάση στην πειθαρχία των παικτών. Άλλωστε η αναφορά του στο θέμα των καρτών μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο δεύτερος τομέας είναι εκείνος της τακτικής, καθώς ο Λίνεν διαπιστώνει μέσα από βίντεο τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα δώσει και το δικό του στίγμα. Με βάση όσα είπε, φαίνεται πως αξιολογεί ως νούμερο 1 πρόβλημα την επιθετική αφλογιστία, τομέας ο οποίος θα αποτελέσει προτεραιότητα.

Πηγή: sport-fm.gr