Καμία σκέψη για αλλαγή στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει στη διοίκηση. Οι Πειραιώτες σε ακόμη ένα ματς δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, άσχετα αν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», και ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος φαίνεται ότι έχει χάσει τη στήριξη των οπαδών και πλέον έχει σφίξει ο κλοιός για εκείνον. Ποια είναι η θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ; Από τη στιγμή που η ομάδα έχει κάνει το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα και δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή.

Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές προέρχονταν από τον μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο οποίο τα έδωσαν όλα και χθες τους βγήκε η κούραση. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ίσως η καλύτερη ομάδα φέτος μετά από αυτούς και υπάρχουν αγώνες που μπορείς να τους πάρει ακόμα και με μισό-μηδέν.

Πάντως, οι διοικούντες αναγνωρίζουν ότι περιμένουν και εκείνοι καλύτερες εμφανίσεις από τους παίκτες του Ζαρντίμ, αλλά δεν ξεχνούν ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό και 5 από τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε μετά τη λήξη του χθεσινού ματς: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε ένα ωραίο θέαμα. Υπάρχουν και δύσκολες μέρες. Σήμερα (σ.σ.: χθες) ήταν μία από αυτές. Προερχόμαστε από δύο ματς με ένταση και ταξίδι στην Αγγλία. Η φυσική μας κατάσταση δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο. Είχαμε προβλήματα, ιδιαίτερα στην κυκλοφορία».

Παράλληλα, υπάρχει η αίσθηση ότι πιθανότατα να αποδειχθεί λάθος ενδεχόμενη απομάκρυνση του Πορτογάλου, αφού η κατάσταση μπορεί να γίνει χειρότερη αντί να γίνει καλύτερη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η ελπίδα ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα βρει ρυθμό και θα δείξει τα όσα θέλει ο 38χρονος προπονητής μέσα στο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση αναγνωρίζει ότι ο κόσμος θέλει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως πρέπει και οι οπαδοί να καταλάβουν ότι οι παίκτες κλήθηκαν μέσα σε οχτώ μέρες να δώσουν τρία σημαντικά ματς (Ατρόμητο, Άρσεναλ και Αστέρα) και στην Αγγλία είχαν να αντιμετωπίσουν τη βροχή που έπεφτε στο «Έμιρεϊτς». Μέχρι στιγμής δεν πείθει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ θα κριθεί και η πορεία που θα έχει στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα «κληρονόμησε» ένα τράβηγμα στον μηρό στο παιχνίδι με τον Αστέρα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα. Πιο άσχημα είναι τα νέα για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες. Ο διεθνής μπακ-χαφ υπεβλήθη σε μαγνητική αμέσως μετά το ματς και από σήμερα ξεκινά η αποθεραπεία του. Ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό ένιωσε ο Γιάννης Μανιάτης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Η διοίκηση έδωσε άδεια στον Λιούμπομιρ Φέισα να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σερβίας, προσδοκώντας μήπως εκεί πάρει τα πάνω του και προσφέρει ακόμη μία λύση στον Ζαρντίμ εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο διεθνής χαφ προέρχεται από τραυματισμό και μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα.

Πηγή: sport-fm.gr