Όταν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό άρχισαν να εμφανίζονται με τη μορφή χειμάρρου, πολλοί ήταν οι παίκτες που έψαξαν την πόρτα της εξόδου. Πρώτοι από όλους, εκείνοι που το συμβόλαιό τους λήγει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς με «ατού» το συγκεκριμένο γεγονός, ήταν πιο εύκολο γι’ αυτούς κάτι τέτοιο.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε σχετικά, ήταν αυτό του Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού και πριν έρθει το κύμα των σοβαρών ζητημάτων που ταλαιπωρούν το «τριφύλλι». Για τον λόγο αυτό, ήταν ανάμεσα στα φαβορί να μην παραμείνει στην ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, καμία από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί.

Έτσι, δεν αποκλείεται να παραμείνει «πράσινος» μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα έχει εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Φινλανδός περνάει καλά στην Ελλάδα (όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των ξένων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών) και δεν δείχνει διάθεση να φύγει, εάν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν τον ικανοποιεί πλήρως.