Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες ώρες όσον αφορά το μέλλον του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του Φινλανδού μέσου βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με ανθρώπους του «τριφυλλιού» σχετικά με το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του πελάτη του.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να προτείνουν στον διεθνή μέσο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι και σε περίπτωση που δεχθεί, να μπει άμεσα στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο πώλησής του σε ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που αφορούν την ομάδα.

Σε συνέντευξή του στη Nova, η οποία προβλήθηκε χθες, Πέμπτη, ο Λουντ τόνισε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν παύει να προβληματίζεται με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Μένει να φανεί εάν θα κρατήσει μια στάση που θα βοηθήσει το «τριφύλλι» να βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό, καθώς προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος στο οικονομικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ.