Ο υποψήφιος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Σπανός μετά την νέα αποτυχία εκλογής προέδρου έβαλε κατά του Κώστα Πηλαδάκη. Τον κατηγόρησε ότι του έβαλε τρικλοποδιά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-«Επειδή έχω μάθει να μιλάω σταράτα, όντως μιλούσα για τον κ. Πηλαδάκη όταν έλεγα πως κάποιοι άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή. Με την εμπειρία του, παρέσυρε και τον κ. Λιμπάντσης για να ρίξει λευκό και για να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία να γίνει ξανά πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Πηλαδάκης με την τακτική της τρικλοποδιάς θέλησε να “κάψει” όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους. Του έκανα ένα τηλέφωνο και μου είπε προχώρα και σε στηρίζω. Μου έδωσε και μια συμβουλή. Να πάρω και τη στήριξη του Ολυμπιακού. Του είπα θα ήταν ευχής έργον να πάρω και την ψήφο του Ολυμπιακού».

– «Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Είμαι ιδιοκτήτης και μέσα στο ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Είμαι αυτόφωτος και με δική μου πρωτοβουλία έθεσε υποψηφιότητα. Πήρα τηλέφωνο ακόμα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και όλους τους προέδρους. Είμαι ιδιοκτήτης που πονάει την ομάδα του. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, έχω ξεκινήσει από το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλα αυτά τα χρόνια έχω πολλές εμπειρίες και θέλω να βοηθήσω. Εφτά παραδοσιακές και πολύ υγιείς ομάδες με στήριξαν και αυτό με τιμά».

– «Δεν με έχει βάλει κανένας να το κάνω αυτό. Δεν είμαι μέσα σε κανένα άρμα όπως πολλοί νομίζουν. Και πολλοί με εμπλέκουν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, λόγω των επαγγελματικών μου σχέσεων, αλλά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είμαι και φίλος και συνεργάτης και το λέω και δεν ντρέπομαι. Είναι τιμή μου. Αλλάς μέχρις εκεί. Ψάξτε να δείτε πόσες φορές ο Ατρόμητος έχει κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και πόσες από τον Ολυμπιακό».

– «Έχασε το ποδόσφαιρο από αυτό που έγινε χθες. Ας αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες τι μοντέλο θέλουν για τη θέση του προέδρου. Θέλουν ιδιοκτήτη που να προέρχεται μέσα από τις ομάδες ή κάποιον εκτός ποδοσφαίρου. Ο κ. Κανελλόπουλος είναι αξιόλογος και τον εκτιμώ, αλλά είναι εκτός ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο.

– «Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν σωστή η στάση της ΕΠΟ. Η λευκή ψήφος ή αποχή δείχνει μια ευθυνόφοβη στάση».