Ποδοσφαιρική Κυριακή με τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Ολυμπιακό να αγωνίζεται για τους 3 βαθμούς στο νησί των Φαιάκων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague. Η ΑΕΚ δίνει το δικό της αγώνα στις Σέρρες με αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα. Λίγο αργότερα οι διάσημοι υπερήρωες Fantastic Four εντυπωσιάζουν με τις περιπέτειές τους.

To newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κέρκυρα και Ολυμπιακός αναμετρώνται για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν ‘Χ’ στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ νίκησαν εντός έδρας τον Ηρακλή με 2-0.
NOVASPORTS2, 19.30

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ
Πανσερραϊκός και ΑΕΚ αναμετρώνται για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ ενώ η ΑΕΚ ‘σκόνταψε’ στο ΟΑΚΑ, μένοντας στο 0-0 με την Κέρκυρα\
ΝΟVASPORTS3, 17.15

FANTASTIC FOUR

Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι
Παίζουν: Γιόαν Γκρίφιθ, Τζέσικα Άλμπα, Κρις Έβανς

Μια κοσμική καταιγίδα πλήττει το σκάφος μιας επιστημονικής αποστολής στο Διάστημα. Η μυστηριώδης ακτινοβολία στην οποία εκτίθενται τα μέλη της διαστημικής έρευνας, τους χαρίζει υπερφυσικές δυνάμεις… Οι διάσημοι υπερήρωες του πασίγνωστου κόμικ έρχονται στις οθόνες σας σε μια φανταστική περιπέτεια με πλούσια δράση κι εντυπωσιακά ειδικά εφέ!
ANT1, 21.00