Υλικά

  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 ml. κρέμα γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • Το χυμό από 2 λεμόνια (αναλόγως την οξύτητα που θέλετε μπορείτε να βάλετε και ένα λεμόνι)
  • 1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ
  • 120 γρ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το τυρί κρέμα σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό λεμονιού.
  2. Χτυπήστε με το μίξερ για περίπου 4- 5 λεπτά μέχρι να αποκτήσετε ένα αφράτο μείγμα.
  3. Βάλτε τα μπισκότα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και χτυπήστε μέχρι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
  4. Ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ κα απλώστε ομοιόμορφα.
  5. Απλώστε το μείγμα τυριού κρέμας πάνω από τη βάση και γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού.
  6. Τοποθετήστε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα, μέχρι να κρυώσει.