Υλικά
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 200 ml. κρέμα γάλακτος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- Το χυμό από 2 λεμόνια (αναλόγως την οξύτητα που θέλετε μπορείτε να βάλετε και ένα λεμόνι)
- 1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ
- 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το τυρί κρέμα σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό λεμονιού.
- Χτυπήστε με το μίξερ για περίπου 4- 5 λεπτά μέχρι να αποκτήσετε ένα αφράτο μείγμα.
- Βάλτε τα μπισκότα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και χτυπήστε μέχρι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
- Ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ κα απλώστε ομοιόμορφα.
- Απλώστε το μείγμα τυριού κρέμας πάνω από τη βάση και γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα, μέχρι να κρυώσει.