Το Johnnie Walker Blue Label ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον David Gandy, ως νέου brand ambassador. Η συνεργασία με τον David γίνεται στο πλαίσιο της νέας ανατρεπτικής καμπάνιας του Johnnie Walker Blue Label «Game Changer in the World of Whisky». Ο David, πρωτοπόρος στον τομέα της ανδρικής μόδας, συμμετέχει στην καμπάνια που αποτελεί δέσμευση του Johnnie Walker Blue Label στην αναγνώριση των πραγματικών game changers, αυτών που βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά και επιτυγχάνουν προσωπική πρόοδο και επιτυχία.

Από το 1867, όταν ο Alexander Walker δημιούργησε το πρώτο του blend με το Old Highland Whisky, το Johnnie Walker αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα στο παιχνίδι της παγκόσμιας παραγωγής πολυτελών whiskies. Σήμερα, συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την τελειότητα του whisky μέσω της δέσμευσής του στη γεύση και στην τέχνη του blending, μία αδιάσπαστη κληρονομιά 190 χρόνων. Μόνο 1 σε κάθε 10,000 βαρέλια whisky θεωρείται επαρκές, ώστε να δώσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στην εξαιρετική και χαρακτηριστική γεύση του Johnnie Walker Blue Label.

Ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα άνδρες παγκοσμίως, ο David έγινε διάσημος σαν το πρόσωπο του αρώματος Light Blue των Dolce and Gabbana το 2006, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τα μοντέλα άνδρες στη γυναικοκρατούμενη βιομηχανία της μόδας. Η συνέχεια της καριέρας του David ήταν λαμπρή, φωτογραφήθηκε από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους στον κόσμο, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα αξιοζήλευτο portfolio δημοσιεύσεων των φωτογραφιών του, λάνσαρε 2 δικές του εφαρμογές, κινηματογράφησε μια ταινία μικρού μήκους, έχει εκδώσει το δικό του coffee table βιβλίο, ενώ γράφει πολλά άρθρα σε περιοδικά ανδρικής μόδας και στο blog της Vogue.com, έχοντας επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση στην πορεία.

Συνεχίζει να διαγράφει νέα μονοπάτια στην καριέρα του ως μέλος της επιτροπής του London Men’s Collections, ενώ ήταν το μοναδικό supermodel άνδρας που εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012. Σήμερα ο David αλλάζει τα δεδομένα για μια ακόμη φορά, ως ο Brand Ambassador για το Johnnie Walker Blue Label.