Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ευχαρίστησε με τον δικό του τρόπο, την Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από το φινάλε της εκπομπής της, στην οποία ο ραδιοφωνικός παραγωγός συμμετείχε.

Με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα μακροσκελές μήνυμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραψε τις σκέψεις του για την παρουσιάστρια, αποκαλώντας τη, μεταξύ άλλων, «ασπίδα», «λιοντάρι» και «μαμά».

Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε:  «Είναι μαμά. Είναι “σκυλί” στη δουλειά. Είναι ασπίδα για όποιον προστατεύει και λιοντάρι σε όποιον τολμήσει να σκεφτεί να πειράξει εκείνους που αγαπά, ή προσέχει. Πρωτοπόρος όσο και πιστή στις αρχές και τις παραδόσεις. Επιφυλακτική στο καινούριο, αλλά πιο πρόθυμη να μάθει και να εξελιχθεί από οποιονδήποτε πιτσιρικά. Η Ελένη δεν κάνει εκπομπή, η Ελένη ΕΙΝΑΙ η εκπομπή, όσο αυτή εκπέμπει.

Μετά; Μετά, είναι μάνα, σύντροφος, κόρη, ανιψιά και φίλη, σαν να μη συνδεόταν 5’ πριν με όλη την Ελλάδα και κάθε της βήξιμο γινόταν τίτλος».

Στην πορεία, τόνισε: «Είναι γούρι, είναι άνθρωπος κανονικός με νεύρα, αδυναμίες και ελαττώματα, όμως…

Όμως, θέλω να το σκεφτείτε: Κουβαλάει όλο αυτό το βάρος του να είσαι η “Μενεγάκη” τόσα χρόνια, χωρίς να έχει απογοητεύσει ποτέ. Σε μια εποχή που όποιος κάνει νούμερα σε ένα τέταρτο αλλάζει συμπεριφορά, η Ελένη υπηρετεί το τηλεοπτικό στέμμα, “Μενεγάκη” 30 χρόνια με συνέπεια μοναχού.

Δε θα γράψω άλλα, γιατί θα έρθει ο καιρός να τα μοιραστώ μαζί σας. Θα πω μόνο αυτό: Ναι, το μάτι σε διαπερνά και το «ρουθούνι» ισχύει. Μόλις όμως της αποδείξεις ΜΟΝΟ μέσα απ’τη δουλειά σου ότι σέβεσαι εκείνη και εσάς – τους τηλεθεατές της – και την εκπροσωπείς ακόμη και όταν είσαι στις διακοπές σου…Τότε αυτά στρέφονται απέναντι σε όποιον σε πειράξει – Και αυτό ισχύει για πάντα.

Τι είναι αυτή η φωτογραφία λοιπόν; Παράσημο είναι. Respect στην Κυρία Ελένη Μενεγάκη. Ευχαριστώ…».