Το όνομά του Αντώνη Ρέμου φιγουράρει το τελευταίο 24ωρο σε τίτλους δίπλα στο «φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα μέσω του δικηγόρου του αλλά και μέσω ενός instagram story που ανέβασε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουλίου λέγοντας χαρακτηριστικά πώς δεν έχει τίποτα να κρύψει και να φοβηθεί.

Ο Αντώνης Ρέμος, που είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές της σύγχρονης εποχής, γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1970 στη Θεσσαλονίκη και το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνιος Πασχαλίδης.

Το επώνυμό του σε Ρέμος το άλλαξε κατόπιν παρότρυνσης του λαϊκού τραγουδιστή Σταύρου Φωτιάδη.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο λαϊκός τραγουδιστής όταν βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» τον Μάρτιο του 2021.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα του και αποκάλυψε πως εκείνος ευθύνεται για την αλλαγή του επιθέτου του Αντώνη Ρέμου του οποίου το πραγματικό είναι «Πασχαλίδης».

«Είμαι ο καλλιτεχνικός νονός του Αντώνη Ρέμου. Του άλλαξα το επίθετο το 1987, όταν ο Αντώνης ήταν 17 και από Πασχαλίδη το κάναμε Ρέμο. Τότε, ήταν όλα τα επίθετα σε -ίδης, όλοι Πόντιοι», εξήγησε.

«Είδα ότι έχει δυνατότητες να γίνει μεγάλο όνομα και του είχα πει να το αλλάξουμε. Με άκουγε, γιατί τον είχα πάρει στο μαγαζί να τραγουδήσει. Ψάχναμε τι όνομα να του βάλουμε και από το Ρωμύλος βγήκε το Ρέμος», συμπλήρωσε.