Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας ήρθε η ήττα από τη Χιμπέρνιαν με 1-0 για τον ΠΑΟΚ, με 1-0, έπειτα από μεγάλο λάθος του Κοτάρσκι στα πρώτα λεπτά, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να κάνει τις δοκιμές του και να δει σοβαρότητα από την ομάδα του, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης όμως ο Κοτάρσκι δεν ήταν και τόσο σοβαρός, με συνέπεια να κάνει μεγάλο λάθος στο 5ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Μποιλ που έκανε το 1-0 για τους Σκωτσέζους.

Από εκεί και πέρα, ο δικέφαλος του βορρά απείλησε στο 19′ με το σουτ του Τάισον που έφυγε λίγο άουτ και στο 27′ με το πλασέ του Καμαρά που ήταν επίσης άστοχο, με τη Χιμπέρνιαν από την άλλη πλευρά να προσπαθεί για δεύτερο γκολ σε μια-δυο περιπτώσεις αλλά ο Κοτάρσκι αντέδρασε σωστά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λουτσέσκου άλλαξε όλη την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βελτιωμένος, έχοντας περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του. Αυτό που δεν είχε, όμως, ήταν το γκολ, αφού στην καλύτερή του φάση, στο 64′, ο Βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά την ωραία ενέργεια και πάσα του Σαμάτα.

Το 0-1, επομένως, παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με το τελικό αποτέλεσμα όμως, ως γνωστόν, να είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους προπονητές στα φιλικά παιχνίδια.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Σοάρες, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τόμας.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια (83’ Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.