Ο μεγιστάνας της ραπ μουσικής, Σον «Ντίντι» Κομπς, γνωστός και ως Παφ Ντάντι, περιέλουσε μια γυναίκα με λιπαντικό που ήταν αναμεμειγμένο με το φάρμακο βιασμού «Rohypnol» πριν της επιτεθεί άγρια μαζί με τον σωματοφύλακά του και έναν τρίτο φίλο, όπως ισχυρίστηκε η δικηγόρος της κατηγόρου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, το ανώνυμο θύμα φέρεται να αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα της, όταν ο γνωστός ράπερ την απείλησε με μαχαίρι, δήλωσε η δικηγόρος Άριελ Μίτσελ Κιντ στο «NewsNation» αυτή την εβδομάδα.

«Ο μεγιστάνας της ραπ μουσικής στη συνέχεια φέρεται να ψέκασε τη γυναίκα σε όλο της το σώμα με κάποιο είδος λιπαντικού ή λαδιού, εξαιτίας του οποίου εκείνη παρατήρησε ότι γινόταν ολοένα και πιο χαλαρή», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος.

Το θύμα δεν θυμάται ότι εξαναγκάστηκε να καταναλώσει ναρκωτικά, αλλά το λάδι μπορεί να είναι αγωγός για το ναρκωτικό του βιασμού «Rohypnol», όπως υποστήριξε η Μίτσελ Κιντ. «Φαίνεται ότι υπήρχαν κάποιοι τύποι ναρκωτικών αναμεμειγμένοι στο λάδι, γι’ αυτό και την περιέλουσε με αυτό, ώστε να διευκολύνει την επίθεση εναντίον της, αλλά και να μειώσει τις άμυνές της», πρόσθεσε. Αφού την περιέλουσε με το μυστηριώδες υγρό, ο ράπερ φέρεται να βίασε το θύμα μαζί με τον σωματοφύλακά του και ένα τρίτο άτομο. Η δικηγόρος δήλωσε ότι σκοπεύει να υποβάλει καταγγελία εκ μέρους της πελάτισσάς της εντός της εβδομάδας.

Ο 54χρονος Σον «Ντίντι» Κομπς βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για εκβιασμό, εμπορία σεξ με τη βία και μεταφορά με σκοπό την πορνεία. Ο ράπερ κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιούσε ναρκωτικά για να κρατήσει τα θύματα υπάκουα κατά τη διάρκεια βίαιων, μερικές φορές πολυήμερων σεξουαλικών συνεδριών, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή καταγγελία. Την περασμένη εβδομάδα, περισσότερα από 120 θύματα ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγές εναντίον του ιδρυτή της «Bad Boy Records» για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση. Ο Κομπς και η νομική του ομάδα έχουν επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς αυτούς εναντίον του.